Vezi ce poate un mini-incarcator ecologic de birou, cu panouri fotovoltaice

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 02.12.2011   |   
0 comentarii

photovoltaic-charger_1_k2sU3_69Sta bine pe biroul tau, langa laptop, smartphone sau alt device portabil pe care il cari cu tine zi de zi. Vestea buna e ca nu consuma deloc energie. O genereaza. Dispozitivul creat de catre designerul Rohan Jaguste e suficient de mic incat sa nu-ti distraga atentia si totodata sufcient de mare pentru a-ti alimenta mai multe dispozitive in acelasi timp.

 

Cum functioneaza? E foarte simplu. In primul rand, datorita formei rotunjite, incarcatorul fotovoltaic de birou poate capta energia solara de oriunde apare. Apoi o converteste in electricitate.

 

 

Ceea ce merita sa stii despre acest gadget ecologic e ca il poti uita pe birou pentru mai multe zile la rand. De fapt, ar fi chiar recomandabil, astfel incat sa te asiguri ca, atunci cand ai nevoie de o sursa buna de electricitate, il poti conecta la laptopul tau.

 

Chiar daca are diametrul unui simplu robinet de apa, charger-ul eco-friendly disipeaza energia preluata, direct in dispozitivele tale mobile. Ceea ce elimina din start necesitatea unei baterii in care sa-si pastreze electricitatea preluata de panourile fotovoltaice cu care a fost prevazut.

 

 

photovoltaic-charger_2_a3YQX_69

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite