poza1

Vezi cum arata primul aspirator care functioneaza pe baza de resturi alimentare

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 29.05.2012   |   
0 comentarii

Aspira fara sa-l bagi in priza si consuma curent fara sa te arda la factura. Fa cunostinta cu Bio Clean, aspiratorul care se plimba singur prin locuinta ta, lasandu-ti podeaua luna. Secretul consta intr-un sistem inteligent implementat de catre designerii de produse industriale de la Yanko Design.

E vorba, de fapt, despre un compartiment in care aparatul trage resturile de mancare pe care le detecteaza pe jos. Aceste resturi sunt transformate in biocombustibilul care pune aspiratorul in miscare.

Dispozitivul e prevazut cu un invelis din cauciuc pe partea inferioara, pentru a-l proteja de eventualele ciocniri cu diverse suprafete. In partea superioara are un display LCD interactiv, prin care poti vedea exact actiunea pe care o desfasoara si ii poti comanda timpul si programul de aspirare.

Designerul care s-a ocupat de acest proiect, Kyuho Song, a precizat ca prototipul Bio Clean a fost realizat pentru a atrage atentia utilizatorilor asupra risipei de mancare si, implicit, implementarea unei solutii inteligente care sa recicleze resturile, transformandu-le in energie.

Vacuum 2

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite