Victoria 20.20 – Punct si de la capat

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 01.04.2011   |   
0 comentarii

2011_01_04 Victoria 2020_1Orasul Victoria are aproximativ 9.000 de locuitori. Mai exact, 9.059. Orasul Victoria este una dintre cele cateva zeci de asezari urbane din Romania, construite in jurul unor obiective industriale. Mai exact, a fost construit prin 1948, in plin avant socio-industrial conturat in jurul combinatului chimic Ucea. Aceasta uzina a fost ridicata de niste cehi la poalele Muntilor Fagaras. Ulterior, dupa ocuparea Cehoslovaciei de catre Germania, pe atunci nazista, uzina a trecut in proprietatea nemtilor. Orasul Victoria, in schimb, a ramas al oamenilor de prin partea locului. Acum ei au nevoie de ideile tale.

 

 

 

Orasul Victoria este un oras cu romani inteligent. Dovada e vizibila doar demografic: majoritatea tinerilor nascuti si scoliti in aceasta localitate s-au mutat fie in orase mai mari, fie prospera in strainatate. Sau chiar pe alte continente.

 

Mai mult decat atat, orasul Victoria este un oras inteligent. Inteligent prin modul in care-i intretinut de oamenii care au ramas pe loc. Inteligent prin faptul ca, desi lasa impresia ca timpul s-a oprit in loc, orasul traieste respira si iubeste prin toti romanii pe care-i leaga amintiri impartasite cu drag, intre granitele acestei urbe.

 

2011_01_04 Victoria 2020

Asemenea oricarui alt oras inteligent de pe lumea asta, orasul Victoria are un viitor. Noi l-am denumit Victoria 20.20. Tu, in schimb, poti sa-l proiectezi asa cum iti place. Sau cum ti-l doresti. Cu spitale moderne, solutii de energie regenerabila, infrastructura urbana moderna si proiecte de ocrotire a mediului inconjurator. Pe scurt, un oras sustenabil cu ajutorul tehnologiilor care stau la baza constructiei si dezvoltarii marilor orase ale lumii.

 

Daca te numeri printre tinerii cu idei destepte care vor sa schimbe ceva in acest oras, formeaza-ti o echipa de proiect alaturi de cativa colegi de facultate, in perioada 1 aprilie 2011 – 28 aprilie 2011. Apoi conturati cu totii o solutie cat mai creativa de a imbunatati viata in Victoria. Nu te impiedica de bugete sau alte neputinte. Deseneaza cu mintea si proiecteaza cu inima. Ai de unde alege: transport, energie, industrie, sanatate, calitatea spatiului public, siguranta si confort urban. Un grup de experti Siemens va analiza proiectul echipei tale si, daca va iesi castigator, vei avea sansa sa-l implementezi chiar tu! Proiecteaza viitorul in orasul Victoria. Merita!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite