(VIDEO) Descopera primul ceas de mana care functioneaza cu energie eoliana!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 17.05.2011   |   
0 comentarii

2011_05_17 Eole Wind Energy WatchUn ceas inseamna mai mult decat niste mecanisme sofisticate mesterite si puse in miscare pentru a-ti arata ora exacta. Un ceas inseamna eleganta. Inseamna eticheta. Inseamna statut. Inseamna un mesaj pe care il transmiti tuturor celor cu care intri in contact. Inseamna o investitie imbinata o pregnanta nota personala. Eole este un ceas de mana care traduce toate aceste caracteristici, intr-un singur cuvant: sustenabilitate.

 

Creatia unui designer francez pe nume Julien Moise, Eole reprezinta primul ceas din lume care functioneaza cu ajutorul energiei eoliene. In liniile de design minimalisto-futuriste, Eole are montate in jurul cadranului 36 de lamele care, actionate cu ajutorul unei adieri de vant, iti arata ora exacta.

 

De fapt e de ajuns sa sufli peste el pentru ca bateriile sa se incarce atat cat cadranul LED sa-ti afiseze ora, data, vremea de afara si cronometrul. Toate, intr-o lumina albastra care dureaza doar cateva secunde.

 

Insa pe masura ce liniutele bateriei, cinci la numar, se epuizeaza, te poti bucura de spectacolul unei bijuterii pretioase prin caracterul unic pe care il are. Intr-o lume ‘patronata’ de complicatii Swiss Made, Eole pune accent pe simplitate. Imbracat in otel si o bratara din cauciuc negru, acest ceas este, pe buna dreptate, o investitie in timp. Una care are toate sansele de a revolutiona lumea orologeriei.

 

Vezi video aici.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite