VIDEO Inovatii eco-friendly la standul BMW Motorrad de la Frankfurt!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 20.09.2011   |   
1 comentarii

moto_bmwIata, in sfarsit, un motor care nu e nici scuter si nici nu te arunca din sa, dedicat tuturor navetistilor europeni ce isi doresc sa ajunga la serviciu, zi de zi, in cele mai bune conditii de confort si cu mimin de noxe. Prezentat de BMW Motorrad, divizia de motociclete a grupului BMW, la Salonul Auto de la Frankfurt, Concept E este prototipul electric care ar putea acoperi o piata de entuziasti pasionati de motociclete puternice, insa dornici sa protejeze mediul inconjurator.

 

Ca si autonomie, Concept E poate 100 de kilometri dintr-un singur plin electric si arunca pe sosea performante echivalente cu o motocicleta obisnuita, de 400 sau 500 cmc. O caracteristica usor de remarcat de catre fanii cailor putere pe doua roti consta in lipsa oglinzilor retrovizoare. Acestea au fost inlocuite cu camere video si un set de senzori.

 

Alt accent futurist consta in panourile laterale de culoare verde, precum si cele doua LCD-uri pe care pilotul vede imaginile preluate de camerele video, autonomia motocicletei si uzura bateriei.

 

Cum nemtii nu sar prea departe de traditiile lor, BMW Concept E are in partea din fata o suspensie telescopica si, in spate, una cu brat oscilant pe o singura parte, element tehnic caracteristic tuturor motocicletelor BMW moderne.

 

Click aici sa vezi VIDEO!

Comentarii

Flavi

Cand va fi produs in serie?

20.09.2011

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite