Walt Disney World Resort: apa curata pentru copilul din tine!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 24.03.2010   |   
1 comentarii

WDWRPatru parcuri tematice, doua parcuri acvatice, 24 de hoteluri tematice si numeroase spatii de shopping si recreere alcatuiesc astazi Walt Disney World Resort din Lake Buena Vista (Florida) – cea mai mare si mai vizitata statiune de agrement din lume.

 

Fie ca preferi sa te bucuri de ore intregi de relaxare in spa-urile hotelurilor din aceasta statiune, vrei sa incerci cea mai mare piscina cu valuri din lume, aflata chiar in parcul acvatic Typhoon Lagoon sau iti doresti sa-ti testezi curajul pe una dintre cele trei pante de agrement din Blizzard Beach, instalatiile recreative cu apa din complex sunt atat de antrenante incat risti sa pierzi complet notiunea timpului in binemeritatul tau sejur.

 

 

Avand in vedere faptul ca fluxul anual de vizitatori in parcurile tematice din Walt Disney World Resort este de ordinal milioanelor, calitatea apei si functionarea impecabila a instalatiilor dedicate sunt doua dintre cele mai importante ingrediente ale acestei retete de succes turistic.

 

Fiindca vorbim despre standarde inalte de calitate, instalatiile de apa din Walt Disney World Resort vor fi imbunatatite cu cele mai avansate solutii de la Siemens chiar din acest an. Astfel, tratarea apei urmeaza sa fie asigurata prin electro-clorinare, de 50 de sisteme OSEC. Aceasta tehnologie utilizeaza sare si electricitate pentru a produce hipocloritul necesar tratarii apei, eliminand astfel necesitatea transportarii si utilizarii de substante chimice.

 

Monitorizarea si automatizarea acestor procese este asigurata de dispozitve dedicate Strantrol Impact. Concepute in primul rand pentru tratarea apei din piscine si bazine de inot, toate aceste instalatii pastreaza calitatea superioara a apei folosita pentru activitati de agrement in hotelurile Walt Disney World Resort, parcul de tehnologie si inovatie Epcot, Magic Kingdom si parcurile tematice Disney’s Hollywood Studios.

 

Cu alte cuvinte, oricand vrei sa te bucuri de un sejur exotic, plin de aventura alaturi de persoana iubita sau cu copiii, poti merge cu incredere la Walt Disney World Resort. Apa curata si distractia sunt din partea casei!

 

2010_03_24_Walt Disney Resort_mare

Comentarii

Tweets that mention Walt Disney World Resort: apa curata pentru copilul din tine! « HitechPedia -- Topsy.com

[...] This post was mentioned on Twitter by Andrei Rizescu. Andrei Rizescu said: Apa curata @ Walt Disney World Resort – http://www.hitechpedia.ro/walt-disney-world-resort-apa-curata-pentru-copilul-din-tine/1225.html [...]

25.03.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite