Weekend la Munchen: aventuri pe partia eco-friendly din Siemens Snow City. Accesul este gratuit!

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 18.02.2011   |   
0 comentarii

Siemens Snow CityDaca esti in pana de idei de timp liber in acest weekend, iata o varianta rapida. Rezerva-ti un bilet de avion Bucuresti – Munchen pentru cursa Lufthansa (DLH1655) din seara asta, de la 19:10. Apoi fugi acasa, fa-ti bagajele si du-te glont la aeroport. Avionul decoleaza de pe Henri Coanda si ajungi in Munchen undeva in jur de 20:30.

 

Cu cazarea late check-in la un hotel din frumoasa capitala bavareza n-ar trebui sa fie probleme.  Faci o plimbare prin Munchen, te odihnesti frumos, iar de maine dimineata poti schia pe partia cu acces liber din Siemens Snow City.

 

Deschisa in perioada 4-20 februarie, orasul artificial construit de Siemens iti ofera partie de schi, bob si sanie, in cele mai bune conditii urbane pe care ti le-ai putea imagina. Echipament pentru sportul tau favorit de iarna gasesti chiar in Siemens Snow City, gratuit. Iar daca nu stii sa schiezi, exista instructori care te vor invata toate tainele unui campion de sport alpin, in devenire.

 

Iata si cateva detalii despre complex: rampa de schi are 40 de metri si, pentru ca tu sa nu ostenesti prea tare, ai la dispozitie un telescaun care te duce inapoi in varf. Zapada artificiala e `livrata` de utilaje care nu necesita chimicale speciale, iar necesarul de curent electric e livrat 100% din surse regenerabile. Cu alte cuvinte, Siemens Snow City are zero emisii de dioxid de carbon.

 

Complexul este deschis in fiecare zi, de la 9 dimineata, la 8 seara. Asa ca timp ai berechet pentru a te da pe partie, in cea mai moderna si mai eco-friendly statiune de schi urbana artificiala din lume. Apoi, pentru desavarsirea micii tale escapade urban-alpine, o halba de bere bavareza e tot ce ti-ai putea dori. Cu alte cuvinte, aventura ta de weekend poate incepe. Chiar acum!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite